SateenkaariNäillä sivuilla kerromme elämästä ja elämää suuremmista asioista. Elämä ei ole kenellekään helppoa. Olemme kaikki täynnä suuria kysymyksiä, joihin etsimme vastauksia. Lähde mukaan etsimään!

Jumala lupaa, että jokainen etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. 
Jos haluat, voit kokea samaa valtavaa löytämisen riemua, mitä me itse olemme saaneet kokea, kun kaikkivaltias Jumala on koskettanut ja ilmaissut itsensä meille.

Et menetä mitään arvokasta, mutta voit saada lahjaksi elämän!

 ylistys

Miksi puhutaan Raamatun ilosanomasta? Mikä se on?
Mikä siinä muka on niin "ihanaa"?

Raamattu kertoo, että Jeesus tuli maan päälle kertomaan ilosanomaa (evankeliumia) taivasten valtakunnasta. Ilosanomantuojaksi kutsuttiin ihmistä, joka toi uutisia suuresta voitosta ja vihollisen kukistumisesta. Samanlaisesta ilosanomasta Jeesuskin kertoi: suuresta voitosta ja vihollisen kukistumisesta.

rukous2Uskonratkaisun jälkeen ihminen alkaa vähitellen muuttua. Vanhat pahat tavat eivät enää kiinnosta. Alat nähdä kauniita asioita, joita et aikaisemmin huomannut. Kaipaat yhä enemmän Jumalan läsnäoloa, haluat tietää lisää Jeesuksesta, janoat rauhaa ja hyvyyttä.

Kuuntele herkkänä tätä sisäistä kutsuasi etsiä Jumalan läsnäoloa ja Pyhän Hengen johdatusta.

Tässä muutamia linkkejä, joista löydät lisätietoa uskossa kasvamiseen:

Kristinusko perustuu pitkälti Raamatun sanomaan, joten ei ole perusteetonta pohtia, voiko Raamattuun oikeasti luottaa. Onko se totta?

Raamattu on yksi kirjallisuushistorian merkittävimmistä kirjoista ja maailman eniten luettu ja käännetty kirja, joten jo siitä näkökulmasta on hyödyllistä tietää, tuntea ja tutustua Raamattuun.

Raamattu sisältää kuitenkin valtavan määrän omituisia tarinoita ja suoranaisia ihmeitä, minkä takia sitä on vaikea uskoa ja joskus jopa vaikea ymmärtää. Mikä tekee siitä niin erikoisen kirjan, että vielä tänäkin päivänä miljoonat ihmiset lukevat sitä ja uskovat siihen? Miten se poikkeaa muista pyhistä kirjoituksista?

HimosAktio Facebookissa