Sanan teltta yhdistyksen täysivaltaisena jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen kokouksiin ja yhdistyksen toimintaa koskeviin päätöksiin sekä aktioiden suunnitteluun ja järjestelyihin. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen eli jäsenyys ei velvoita sinua tekemään enempää kuin haluat.

Jäsenet saavat ajankohtaista tietoa toiminnasta sekä muutaman kerran vuodessa lähetettävän uutiskirjeen. Ajoittain järjestämme yhteisiä virkistys-, koulutus- ja suunnittelupäiviä tai -viikonloppuja jäsenten toiveiden mukaan. Jäsenenä sinun ei tarvitse maksaa enää erillistä osallistumismaksua Himos-Aktioihin.

Jos haluat tulla mukaan innostuneeseen aktiotiimiimme, ota yhteyttä, niin pääset mukaan joukkoomme!

Sanan teltta yhdistyksen hallitus hyväksyy yhdistyksen jäsenet hakemuksesta.
Vuosittaisen jäsenmaksun suuruus on 10 €/kalenterivuosi.
Maksuohjeet löydät yhteystiedoistamme.

Jäsenten yhteystiedoista pidetään lain vaatimaa jäsenrekisteriä, joten ilmoitathan jäsenhakemuksesi yhteydessä myös ajankohtaiset yhteystietosi. Muista ilmoittaa myös yhteystietojen muutoksista.

Tiedotamme ajankohtaisista asioista myös Sanan teltan facebook-sivulla ja instagrammissa @sananteltta.

Jos haluat tukea toimintaamme ja olla siinä vahvasti mukana, mutta et pysty fyysisesti osallistumaan toimintaan, voit aina tulla kannatusjäseneksemme. Kannatusjäsenenä saat tietoa toiminnastamme ja pääset mukaan aktioihin aina, kun haluat.

Liity kannatusjäseneksi.

Jäsentiedotteet

Yhdistyksen vuosikokous:

Ajankohta: ke 3.4.2024
Aika:          klo 18:00
Paikka:      Jämsän helluntaiseurakunnassa, Peltotie 25

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoitathan etäyhteystarpeesta viimeistään kokousta edeltävänä päivänä.

Jokainen Sanan teltta yhdistyksen jäsen on kokouksessa äänioikeudellinen. Vuosikokous on yhdistyksen ylin päättävä elin.
Kokouksessa päätetään yhdistyksen hallituksen kokoonpanosta, toiminnasta sekä taloudenhoidosta.

Kokouskutsu lähetetään kaikille jäsenille sähköisesti (sähköpostitse, tekstiviestitse, whatsapp-viestinä tms.) sekä verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme (Facebook, Instagram) vähintään 7 vuorokautta ennen kokouksen järjestämistä. Jos et saanut henkilökohtaista kokouskutsua, varmista, että jäsenrekisteriin antamasi yhteystietosi ovat ajan tasalla eikä viesti ole mennyt roskapostikansioon. Huomioithan myös, että yhdistyksen jäsenyys raukeaa sääntöjemme mukaan ilman erillistä ilmoitusta, mikäli jäsenmaksu on jäänyt maksamatta kahtena vuotena peräkkäin. Mikäli näin on päässyt käymään, voit palata yhdistyksen jäseneksi ottamalla yhteyttä hallitukseen ja maksamalla sen jälkeen kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Kannatusjäsenet saavat osallistua vuosikokoukseemme, mutta heillä ei ole äänioikeutta eikä päätösvaltaa.