Himos-Aktio

Himos-Aktiot ovat yhteiskristillisiä tempauksia, joissa seurakuntalaiset jalkautuvat Himoksen festivaaleille ihmisten pariin.

Pystytämme Himoksen festivaalien leirintäalueelle Sanan Teltta -kahvilateltan, jossa tarjoamme ilmaiseksi kahvia, mehua ja lettuja sekä keskustelemme kävijöiden kanssa heidän elämänsä iloista ja suruista sekä hengellisistä asioista. Kuuntelemme murheita, lohdutamme parhaamme mukaan ja rukoilemme halukkaiden puolesta.

Emme tuputa uskontoa, emme tuomitse, emmekä painosta ketään vaan palvelemme pyyteettömästi kävijöiden ehdoilla ja välitämme Jumalan ilosanomaa kuuntelijaa kunnioittaen, ystävyysevankelioinnin periaatteilla.

Himos Aktion lettuteltta sijaitsee Länsi-Himoksella Keskimaan rinteiden edessä caravankentän päädyssä, aivan leirintäalueen keskellä.

Järjestävänä tahona on yhteiskristillinen Sanan teltta ry yhteistyössä Jämsän paikallisseurakuntien kanssa. Vapaaehtoisia saapuu ympäri Suomea, miltei kaikista kirkkokunnista.

Keitä aktiolaiset ovat ja mistä he tulevat?

Aktiolaisia saapuu Jämsään ympäri Suomea, jopa ulkomailta. Aktiolaiset ovat tavallisia uskovia, nuoria ja aikuisia, joille usko on tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Jumala on muuttanut heidän elämänsä ja he haluavat kertoa tästä mahdollisuudesta myös muille.

Aktio kokoaa hauskalla tavalla kristittyjä yhteen eri seurakunnista ja kirkkokunnista. Joukkomme koostuu luterilaisista, helluntailaisista, baptisteista, adventisteista, vapaaseurakuntalaisista, Elämän Sana ja Missio Church seurakuntien jäsenistä sekä muiden kristillisten yhteisöjen jäsenistä.Sananteltta

Yhdessä saamme jakaa nälkäisille ruokaa, janoisille juotavaa ja toivottomille Jumalan tarjoamaa vapautuksen ilosanomaa. Samalla saamme itse vahvistua Raamatun sanasta, evankeliumin voimasta ja yhteisestä uskostamme.

Himos-Aktio aktivoi uskovat julistamaan ilosanomaa!

Kaikkiin aktioihimme on ilmoittauduttava ennakolta, vähintään viikkoa ennen juhannusta.

Kesän 2024 aktiot

Jos Luoja suo ja eletään, ja koronarajoitukset sen sallivat, järjestämme aktioita seuraavasti:

Himos-Aktio Juhannus-festivaaleilla     20.–23.6.2024
Himos-Aktio Iskelmä-festivaaleilla        27.–30.6.2024
Himos-Aktio Jysäri-festivaaleilla               4.–7.7.2024

Ennen aktioita järjestetään kaikille yhteinen ennakkoinfo ja evankeliointikoulutus (Etkot), joihon voit halutessasi osallistua myös etänä.
Koulutus tallennetaan, jotta kaikilla osallistujilla on mahdollisuus osallistua siihen itselleen sopivana ajankohtana.

Himos-Aktioiden Etkot

ma 10.6.2024 klo 17:00–20:00
Paikka: Jämsän Helluntaiseurakunta, Peltotie 25, Jämsä.

Lataa Himos-Aktiokutsu 2024 (pdf).

Pidätämme oikeuden muuttaa aktioiden kestoa, alkamisaikaa, ohjelmaa sekä tarvittaessa peruuttaa aktiot.

 

Ilmoittautuminen Himos-Aktioihin

 

Aikaisemmat Himos Aktiot:

Himos-Aktio Pipefest Himoksen hip-hop festivaaleilla (tapahtuma Himoksella päättynyt)
Venäjänkielinen joulujuhla (loppiaisen aikaan 2013-2018)