Voit ilmoittautu aktioihin nettisivujemme kautta, puhelimitse tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mihin Himos-Aktioon haluat ilmoittautua, sekä tietysti yhteystietosi, seurakuntasi, suosittelijasi, osallistumispäivät, mahdollisen majoitustarpeen sekä ruoka-aineallergiat.
Valitsemme aktiolaiset ensisijaisesti koko aktioajalle ja otamme päiväkävijöitä vain, jos tilaa riittää.

Osallistumismaksu 5 € sisältää yhden lämpimän aterian/päivä sekä tarvittaessa majoituksen aamu- ja iltapaloineen. Bonuksena saat lettuja ja kahvia. ;-)

Muista toimittaa suositukset!

Lettuteltan pyörittäminen ja festivaaleilla evankeliointi edellyttää tietynlaista soveltuvuutta tehtävään: henkilökohtaisen uskon lisäksi tiivis tiimityöskentely ja ihmisten kohtaaminen haastavissa olosuhteissa vaativat armollisuutta, lähimmäisenrakkautta sekä yhteisten sääntöjen ja aikataulujen noudattamista. Jos löysit itsesi tästä kuvauksesta, tervetuloa mukaan!

Jos osallistut aktioon ensimmäistä kertaa, muista toimittaa suositukset itse välittömästi ilmoittautumisesi jälkeen. Emme ehdi kysellä niitä puolestasi. Lue lisää: Kuinka saan suositukset.

Kesän 2022 aktioiden ilmoittautuminen on jo alkanut.
Ilmoittautuminen päättyy aktiota edeltävänä tiistaina klo 20.

Ilmoittautuessasi aktioon hyväksyt, että saamme tallentaa yhteytisetosi osallistujalistaan ja lähettää sinulle lisätietoa tulevasta aktiosta.

Juhannus-aktioon ilmoittautuminen
Iskelmä-aktioon ilmoittautuminen
Jysäri-aktioon ilmoittautuminen