Himos-Aktiot ja kaikki Sanan teltta yhdistyksen kautta tehtävä työ on täysin seurakuntien sponsorituen sekä vapaaehtoisten kannatusjäsenten lahjoitusten varassa. 

Suurimmat kuluerämme ovat lettutarjoiluun tarvittavat tarvikkeet sekä eri puolilta saapuvien evankelistojen ja vapaaehtoistyöntekijöiden ruokailujen ja majoituksen järjestäminen. Toiminnan laajentaminen ja uusien aktioiden järjestäminen edellyttäisi laajempaa kannatuspiiriä ja runsasta esirukousta.

Voit liittyä Sanan teltta yhdistyksen kannatusjäseneksi lähettämällä kannatusjäsenilmoituksen (alla oleva lomake) ja maksamalla haluamasi suuruisen, vähintään 10 euron arvoisen kannatusjäsenmaksun suoraan yhdistyksemme tilille annetulla viitenumerolla. Halutessasi voit täydentää kannatusmaksuasi vuoden mittaan samalla viitenumerolla.

Saaja:             Sanan teltta ry

Tilinro:             FI05 5091 0320 1076 09
Swift/Bic:         OKOYFIHH

Viitenumero:    5050

 

Kun  ilmoitat meille myös yhteystietosi, voimme lähettää sinulle ajankohtaista tietoa työmme tuloksista, tulevista aktioista ja rukousaiheistamme. Yhteystietosi tallennetaan lakisääteiseen jäsenrekisteriimme (ks. tietosuojaselosteet) eikä niitä luovuteta ulkopuolisille ilman kirjallista suostumustasi.

Kannatusjäsenenä saat halutessasi osallistua yhdistyksemme vuosikokoukseen, mutta sinulla ei ole päätöksenteko-oikeutta. Vuosikokouksen ajankohta ilmoitetaan Jäsenille-sivulla sekä sosiaalisen median kanavissamme.