Heinäkuun alussa, heti Iskelmä-festivaalien jälkeen järjestettävä Jysäri-festivaali on 90-luvun Eurodance musiikin festivaali. Festivaalia leimaa hauska 90-luvun pukeutumistyyli ja karnevaalimeininki. 

Jysäri HimosAktio lettutelttaHimos-Aktio Jysäri järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Aluksi tapahtuma oli kaksipäiväinen, mutta vuonna 2021 tapahtuma pidentyi kolmipäiväiseksi, mikä tarkoittaa nelipäiväistä aktiota: torstaista sunnuntaihin. Jysärissä kävi kahden päivän aikana noin 15 000-17 000 kävijää ja festivaalin pidentyessä kävijämäärä on noussut yli 20 000:n.
Festivaalin ikäraja on K-18.

90-luvun musiikki kerää kuulijakunnakseen sekä nuoria että keski-ikäisiä. Keskustelupalvelulle ja sielunhoidolle on paljon tilausta, joten teltallamme käydään mielenkiintoisia, syvällisiä keskusteluja.

Himos-Aktion lettuteltta sijaitsee festivaalien caravanalueella Länsi-Himoksen Keskimaa-rinteiden edessä.

Jos Luoja suo ja eletään,

Seuraava Himos-Aktio Jysäri järjestetään

4.–7.7.2024

Muistathan ilmoittautua Jysäriin ajoissa! Kannattaa ainakin ilmoittautua alustavasti jo viikkoa ennen juhannusta, jotta ehdit saada kaikki infot.
Muiden aktioiden aikana meidän on vaikea ottaa vastaan viime hetken ilmoittautujia. Etkot-koulutus on tarkoitettu myös Jysäriin osallistuville.

Ilmoittaudu Jysäri-Aktioon!